Brawl Stars Hileleri

Brawl Stars Hileleri

Brawl Stars Hileleri


Brawl stars, düşmanlara karşı yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz eğlenceli bir oyundur. Tüm dünyadaki oyuncular tarafından sevilerek oynanır. Kalite standartlarında bir oyun olduğundan dolayı oyuncularda bu oyunu oynarken, çok büyük bir keyif alıyor.

 

Brawl Stars Oyununda Neden Hileye Başvurulur?

Brawl stars oyununda yer alan ilerleme modu sayesinde karakterleriniz de güçlenmeye başlayacaktır. İlk etapta karakterleriniz çok amatör olacağından seviye atlamak sanıldığı kadar kolay olmaz. Oyuncularda karakterlerini güçlendirmek amacıyla hileye başvurma ihtiyacı duyar. Oyun içi hileye başvursanız bile hesabınızın engellenmesi gibi bir durum olmaz. Oyuncular hileye başvurdukları zaman ban yemekten epey korkabiliyor. Ban yeme riski olmadan oyununuzu gönül rahatlığıyla oynama şansına sahip olabilirsiniz. Brawl stars oyununda birçok hilelerden yararlanmanız mümkündür. Bunlar karakter, kupa ve sandık hileleri olarak karşımıza çıkıyor. Hilenizle karakterinizi daha güçlü yaparak, düşmanlarınızı hezimete uğratabilirsiniz. 

Brawl Stars Hile Taktikleri 

Karakter yaratmak isteyenler, iki farklı taktik üzerinden ilerlemelerini sürdürebilir. Bunların neler olduğunu incelediğimiz zaman;
-4. Karakterinizle eğer ki iki kere birinciliği elde ederseniz, mega kutunuzdan işinize yarayacak güzel karakterler çıkmış olacaktır. 
-200 den fazla elmasınızı kullanarak 3 rakibi öldürdüğünüz zaman, yeniden mega kutu açma hakkına sahip oluyorsunuz. Mega kutunuzda da az 1 karakterinizi daha kullanabiliyorsunuz. 
Bu hilelerin yanı sıra hiçbir şey yapmadan da karakter kazanmak istiyorum diyebilirsiniz. Karaktere sahip olmanız içinde elmaslar kazanmanız gerekiyor. Ne kadar çok elmasınız olursa, o kadar fazla kutu açmaya başlarsınız. Kutu içerisinde çıkacak karakterler ise düşmanlarınız için gayet ideal güçlükte olacaktır. 

Brawl Stars Hilesi 2021 Nasıl Yapılır?

Brawl stars taş hilesi ile artık kazanabileceğiniz elmaslarınız olacak ve onları oyun içerisinde kullanabileceksiniz. Burada oyuncuları yakından ilgilendirecek konulardan biri de öncellikle güncel kodları bulmaya başlamalarıdır. Güncel kodları, elma satın alma bölümünde ki kod yerine yazmanız yeterli olur. Bu sayede güncelliğini yitirmeyen kullanabileceğiniz kodlarınızla, hesabınıza elmas tanımlanmaya başlanır. Hesabınıza tanımlanan bu elmaslar ile kutu açma hakkına sahip olursunuz. Açacağınız kutular içerisinde aynı zamanda istediğiniz karakterler de yer alır. Elmaslarınız ile birçok şeyi satın almanız mümkündür. Bunlar nelerdir diye incelediğimiz zaman;
-Savaş kutuları
-Yeni kostüm satın alma 
-Başka farklı ürünler 
Brawl Stars Elmas Kodları Nasıl Kullanılır?

Elmaslarınızı kullanabilmeniz için ilk olarak oyuna giriş yapmalısınız. Oyun girişi yaptıktan sonra ise elmas satın alma bölümüne gelmelisiniz. Elmas satın alma bölümüne güncel kodu yazarak onaylamalısınız. Karşınıza ilerleteceğiniz birkaç adımlar gelecek ve bu adımları sırasıyla devam ettirmeniz gerekir. En son olarak tamam sekmesine tıkladıktan sonra ise saniyeler içerisinde elmaslarınız hesabınıza kayıt edilmiş olacaktır.

Brawl Stars Elmas Kodları Nelerdir?

Hileyle elmas satın alma işlemlerinizi yapmak istiyorsanız, kod kullanmanız gerekebilir. Fakat burada kullanacağınız kodların güncel olmasına dikkat edilmelidir. Oyun içi elmas ücretsiz satın alma işlemlerinizi gerçekleştirmeniz için;

-DOMDFK43
-R8T5LX3N
-T8V5LGGZ
-ZY7BDL3D
-ECUTDG68
-KCHR16BR
-LWTEWFCC
-7DCMLWH8
-93RYTQ6G
-BF5V17OH
-8VFONJB0
-OJ4XQMUO
-OC72FW15
-WRTKPYS

Brawl Stars Taş Hilesi Nedir?

Son zamanda oyun severlerin en çok yöneldiği oyunlardan biridir. APK oyununu isteyen her yaştan oyuncu gönül rahatlığı ile oynayabilir. Oyunda ki seviye ilerlemeye başladıkça hem elmaslarınız çoğalır hem de karakteriniz güçlenir. Oyunda en önemli amaçlardan biri karakterinizi yeterince güçlü tutmaya çalışmaktır. Sektörde hile adı altında yalan dolan işlere imza atan siteler bulunabiliyor. Oyuncuların olabildiğince bu sitelerden uzak olması gerekir. Hile hizmeti v eren her ne kadar çok fazla site olsa da, çoğu sahte olabiliyor. Bu yüzden dolayıdır ki sahte sitelerden uzak durmalı ve daha güvenilir adreslerden hizmet almalısınız. 

Bedava elmas hilesi yapmak isteyen oyuncular, APK üzerinden bu işlemlerini sorunsuz şekilde gerçekleştirebilir. Fakat bunun içinde öncellikle hacklenmiş bir APK dosyası olması gerekecektir. 

Brawl Stars Taş Hilesiyle Elmas Kazanmak 

Brawl stars elmas kodları kullanarak artık elmaslarınızı kazanabilirsiniz. Brawl stars hilesini kullanarak artık oyunlarda elmaslarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. 2021 yılı itibariyle kullanacağınız kodlar, güncelliğini korur. Bu sayede oyun severlerde artık elmasları kazanarak, karakter, kupa ve sandık kazanabilir. Elmas hilesinde sınırsızlık hakimdir. Yani tekrar tekrar kod girişi yaparak, bedava elmas kazanma hakkına sahip olabilirsiniz. Brawl stars hilesi ile artık sizlerde elmaslarınızı çoğaltmaya başlayabilirsiniz. 

Normal şartlarda elmasınızın olması için parayla satın almaya başvurmanız gerekiyor. Elmas market içerisinde seçebileceğiniz farklı miktarlarda elmas limitleri bulunuyor. Elmasa ihtiyaç duyanlar satın alma yoluna gitmek zorunda kalıyor. Bu durum maddi yönden oyuncuları sıkıntıya sokabilir. Sürekli elmaslara para ödemek istemeyebilirsiniz. Bu yüzden dolayıdır ki hileye başvurarak elmasları satın almaya başlayabilirsiniz. 

Brawl Stars Taş Hilesiyle Karakter Kazanılır mı?

Brawl stars taş hilesiyle karakter kazanabilmeniz mümkündür. Çünkü elmaslar, mega kutuları açabilecektir. Kilit açan bir destek olarak elmasları düşünebilirsiniz. Böylelikle kutu içerisinde sizin işinize yarayacak 7. seviye karakterlerine ulaşabilmeniz mümkün olur. Normal şartlarda oyuna ilk başlandığı zaman birinci seviyeye göre amatör karakterler veriliyordu. Fakat elmas hileleri, daha üst seviyelerde ki karakterleri kullanmanızı sağlayacaktır. Oyun içerisinde yararlanabileceğiniz 30’dan fazla karakter bulunur. Başvuracağınız elmas hile yolları sayesinde bu karakterleri sorunsuz bir şekilde kullanmaya başlamış olursunuz. 

Brawl Stras Elmas Hilesi Nasıl Çalışıyor?

Brawl stars elmas hilesi çalışma mantığının nasıl işlediği merak edilen konulardan biridir. Öncellikle elmasları kullanabilmeniz için dikkat etmeniz gereken faktörlerden biri de elmas miktarını girmenizdir. Elmas ve altın miktarını seçtikten sonra ise gönder sekmesine tıklamalısınız. Aynı zamanda kullanıcı adı ve oyuna giriş yapmanız yeterli olacaktır. Hileli elmasları kazanabilmek amacıyla oyun için yalnızca ID adresi ve kullanıcı adını girmeniz yeterli olacaktır. Burada oyuncuların bilmesi gereken adımlardan biri doğrulama adımları olacaktır. Doğrulama adımlarını ilerlettikten sonra ise artık hesabınızda kullanabileceğiniz elmasları kazanma hakkına sahip olacaksınız. 

Brawl Stars Hileyle Ban Yenir mi?

Oyun severlerin son zamanda en çok korktuğu konulardan biri ban yemek oluyor. Bu yüzden dolayıdır ki hile konusunda çekimser bir yaklaşım sergileyebiliyor. Fakat elmas hilesi yoluna başvuracak olan oyuncuları korkutacak olumsuz durumlar yaşanmaz. Brawl stars elmas hilesi kullanarak ban yeme sorunuyla karşı karşıya kalmaz. Elmaslarınızı güvenle kullanmaya başlayacak ve ban yemeyeceksiniz. Hesabınızı güvende tutarak, oyunu daha basit hale döndürmeye başlamış olacaksınız. Elmaslarınızda ki miktarı arttırmak adına elmas miktar ve kodu girerek göndere tıklayabilirsiniz.