Brawl Stars Kod Nasıl Bulunur, Nereye Yazılır?

Brawl Stars Kod Nasıl Bulunur, Nereye Yazılır?

Brawl Stars Kod Nasıl Bulunur, Nereye Yazılır?


Çok oyunculu oynanan Brawl Stars, popüler oyunlardan biridir. Mobil cihazlar ile oyuna giriş yapılarak, çok oyuncuyla oynanabilmektedir. Eğlenceli ve yüksek mücadeleli şekilde geçen oyunda hilelere başvurmak mümkündür. En çok yapılan hilelerin neler olduğunu merak eden oyuncular için inceleme yaptık. 

Brawl Stars Hileyle Oyuna Başlamak 

Oyun da, tamamen gerçek kişilere karşı mücadelenizi vermeye başlayacaksınız. Rakiplerinizi performanslarınızla alt etmeye çalışmalı ve gücünüzü kanıtlamalısınız. Karşınızda en az sizin kadar tutkulu ve kazanmaya odaklı kişiler bulunuyor. Oyuncular, hırslı mücadeleye ortak olarak oyunu keyifli oynamaya başlayacaklardır. Fakat karakterinizin zayıf yönlerinin olmasından dolayı rakiplerinizle mücadeleniz konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Hatta karakterinizin amatör olması, profesyonel savaşmaması sizi yenilgiye uğratabilir. Yenilgi ifadesi, hiçbir oyuncunun hoşuna gitmeyecektir. Karakterinizi güçlendirmeniz için, daha iyi performans sağlayacak karakterlere sahip olmanız gerekir. Bu karakterleri kullanabilmeniz içinde yeterli bir elmasa ihtiyaç vardır. Elmaslar ücretli bir şekilde olduğundan, oyuncularda satın alma konusunda güçlük yaşayabiliyor. Ücretsiz bir şekilde yararlanma fırsatı sağlayacak Brawl stars hileli kodlara başvurulmaktadır. 

Brawl Stars Hileli Kodlar

Brawl stars hileli kodları kolayca kullanabilmeniz mümkündür. Fakat kod kullanımına başvuracak oyuncunun, kullandığı kodun güncel olmasına dikkat etmelidir. Daha önce sizin gibi bu kodu kullanan, bir başka oyuncu olabilir. Güncelliğini yitirmiş olan kodlar, çok fazla bir anlam ifade etmeyecektir. Bu yüzden 2021 yılına ait en güncel kodlara başvurulması daha doğru olacaktır. Brawl stars hileli şekilde oynandığı taktirde, oyunun seyri değişmeye başlamış olur. Daha sorunsuz oynarken, karakter yönünden bir sıkıntı içerisine girmemiş olursunuz. Oyuncular özellikle, elmas hilesine çok sık şekilde başvuruyor. Elmasa hilesi sayesinde, elmas kazanma hakkına sahip olunmaktadır. Üstelik miktar açısından bakıldığında tatmin edici sayıda elmasları kazanabilmeniz kolay olur. 

Brawl Stars Hileli Kodları Nasıl Kullanabiliriz?

Brawl stars hilesine isteyen herkes kolayca başvurabilir. Son derece güvenli olduğundan, oyunculara risk yaratmayacaktır. Güncel kodları bulduktan sonra hemen oyun alanına girişlerinizi yapmalısınız. Kodları kullanmak amacıyla girdiğiniz sistemde, elmas satın alma bölümüne gelmelisiniz. Orada elmas miktarı yer almaktadır. Elmas miktarını girdikten sonra kodunuzu sisteme girmelisiniz. Daha sonrasında ise ID adresinizin olduğu kısım yer almaktadır. Bu kısma ID adresinizi doğru şekilde yazmayı unutmamalısınız. ID adresinin haricinde aynı zamanda Kullanıcı adı girişlerinizi yapacaksınız. Bu işlemleri gerçekleştirmeniz sonrasında, karşınıza doğrulama ekranı çıkar. Bu ekranda ileri tuşuna başarak doğrulamalarınızı gerçekleştirirsiniz. En son olarak yapacağınız işlem ise gönder seçeneğine tıklamak olacaktır. İzlediğiniz bu yol elmas hilesi satın almanızı sağlayacaktır. Bu yola başvuranlar brawl stars elmas hilesi nasıl yapılır öğrenmiş olacaktır. 

Brawl Stars Hilesiyle Neler Satın Alabiliriz?

Brawl stars çok oyunculu oyunu, kendi lehinize çevirmeye başlayabilirsiniz. Doğru hileli yöntemlere başvurduğunuz taktirde, oyunun seyri daha olumlu olmaya başlar. Brawl Stars hileleri ile birçok şeyi satın almaya başlayabilirsiniz. En önemlisi yapacağınız elmas hilesi, bakiyenizde elmaslarınızın olmasını sağlar. Elmas miktarınıza göre oyun esnasında istediklerinizi alabilmeniz mümkün olur. Oyun ögelerini kullanabilmek içinde ücret ödemenize gerek kalmaz. Normal şartlarda oyun ögeleri, oyun içinde ücretli şekilde satın alınması gerekmektedir. Oyuncuların başvurmuş olduğu hileler sayesinde, oyun ögeleri ücretsiz bir şekilde kullanılabilir. Elmas hilesiyle mega kutu açma yetkisine sahip olabilirsiniz. Bu mega kutuların içerisinde ise farklı seviyelerde karşınıza çıkacak karakterler yer alır. Elmas hilesiyle karakterlere ulaşmak için illa ki bir seviye atlama zorunluluğunda olmayacaksınız. Mega kutu, karakter yanı sıra kıymetli eşyaları da satın almanızı sağlar. 

Brawl Stars Hilesi Güvenilir midir?

Oyun severler, oyunu daha basitleştirmek adına hileye ihtiyaç duymaktadır. İlk defa başvuracakları bu hileler, ister istemez gözünü korkutmaya neden olabilir. Oyuncuyu şüphesiz en çok tedirgin eden konu, hesabının ban yiyerek kalıcı olarak engellenmesidir. Bu gibi bir durum yaşandığı zaman, Brawl stars ekibi ne yazık ki oyuncunun hesabını açmaz. Çünkü bu konuda  keskin bir tutum içerisin yer aldıklarını söylemek mümkün. Fakat artık Brawl Stars ekibinin de almış olduğu kararlarda bazı değişiklikler göze çarpıyor. Özellikle 2021 yılına ait olan Brawl Stars kodları kullananların bir sorun ile karşı karşıya kalmadıkları görülmüştür. Hesaplarında ban yeme ve oyuna girmeme gibi durumlar yaşanmamıştır. Bu nedendir ki oyun içinde Brawl stars kod kullanımıyla sıkıntıya girmezsiniz.