En Çok Aranan 2021 Pubg Hile Kodları

En Çok Aranan 2021 Pubg Hile Kodları

En Çok Aranan 2021 Pubg Hile Kodları


PUBG gibi mobil oyunların bu kadar popüler olmasının bir nedeni, ücretsiz oynamalarıdır. Elbette bazı oyun içi satın alımlar var, ancak bunlar isteğe bağlı ve oyunu tamamlamanızın önüne geçmiyor. PUBG bunun mükemmel bir örneği olarak öne çıkıyor. Oyunun mobil versiyonu daha fazla kişi tarafından oynanıyor ve orijinal PC versiyonundan daha fazla değilse de daha fazla para kazanıyor. Nişancı oyunlarında fare ve klavye kullanmaktan daha eminseniz, ancak PUBG'nin bir konsol kopyasını satın almak zorunda kalmak istemiyorsanız, o zaman bir PUBG mobil emülatörü tam size göre olacaktır. Bu emülatörler, bir bilgisayarda Android işletim sistemini simüle eden yazılım programlarıdır.
 
Gameloop, PUBG Mobile için en popüler emülatördür. PUBG Mobile hack'lerinin çalışmasını sağlamak için kullandığımız ve Mobil Kullanıcılar ile aynı lobide kullanılabilen güncellenmiş versiyonudur. Bluestacks, Android öykünmesi için bir başka popüler seçimdir, ancak birçok kişi Gameloop'u tercih eder, çünkü bu, oyunun resmi emülatör sürümüdür. Bir PUBG mobil emülatörü, temel olarak oyunun mobil versiyonunu istediğiniz herhangi bir kontrol cihazı ve klavye ayarıyla bilgisayarınızda oynamanıza izin verir. Böylece PUBG mobile hile kodları çok daha iyi bir şekilde çalışacaktır.
 
PUBG Mobile Hileler 2021
 
PC üzerinden mobil cihazlar için PUBG kullanmanın bir yararı, yalnızca hile yapmanın daha kolay olması değil, aynı zamanda yakalanırsanız yeniden başlamanın daha kolay olmasıdır. Tencent ücretli sürümle hile yaptığınızı fark ederse ve sizi yasakladıysa, oyunun başka bir kopyasını satın almanız gerekir. Fakat apk sayesinde bu geçerli değildir. PUBG olarak daha iyi bilinen Player Unknown's BattleGrounds, orijinal Battle Royale oyunudur. Bu oyunu öne çıkaran şey, mobil versiyonun PC versiyonundan daha iyi olmasa da en az onun kadar iyi olmasıydı.
 
PUBG Mobile Wallhack
 
PUBG hileleri arasında en çok bilinen Wallhack, bir oyuncunun duvarın ardından düşmanları, eşyaları, arabaları ve diğer önemli oyun öğelerini görmesine, daha kolay yağma yapmasına, diğer oyuncuları bulmasına ya da bunlardan kaçınmalarına olanak tanır. PUBG Mobile için normal bir wallhack, neredeyse her zaman modifiye edilmiş bir APK ya da iOS uygulama modu biçiminde gelir; bu, oyun istemcisinin kodunun varsayılan olarak size düşmanları ve öğeleri gösterecek şekilde değiştirildiği anlamına gelir.
 
PUBG Mobil Aimbot
 
Aimbot, oto amaçlayan mods olarak da bilinmektedir. Otomatik olarak oynamanızı sağlayan bu modu, sizin yerinize bot idare eder. Otomatik olarak nişan alır, hayatta kalmaya çalışır ve ateş eder. Oldukça basit görünse de aslında güçlü bir hile sistemidir. Android ve iOS oyunları için çoğu aimbot uygulaması, artırılmış nişan alma yardımı şeklinde gelir. Bu tür otomatik nişan alma hilesinde, oyunların varsayılan amaç asistanı, sizin için nişan alma işinin daha fazlasını yapmak için modlanmıştır. Diğer modlar aslında kendi hedefleme komut dosyalarını oluşturacaktır, ancak bunlar mobil cihazlarda bu noktada hala son derece nadirdir.
 
PUBG Mobile Mod APK'ları ve iOS Modları
 
Diğer hile yöntemlerinin yanı sıra, PUBG Mobile'da kullanılması mümkün olan ya da olmayan hız korsanları, ışınlanma, noclip, superjump, eşya yumurtlama gibi hileler genellikle bir mod şeklinde gelir. Bu dosyalar genellikle indirilir ve cihazınıza kolayca yüklenir. Gelişmiş modlar, bazı dosyaları içe aktarmak için cihazınızda bir dosya gezgininin kurulu olmasını gerektirir. Modlar yalnızca yapıldıkları belirli oyun yapısı için çalışacaktır. PUBG Mobil sonra yeni bir güncelleme ya da yama, alırsa mod aynı yeni versiyonu için kesmek Hilelerin sizin için çalışmaya devam etmesi için cihazınıza indirilmesi ve yüklenmesi gerekir.
 
PUBG Mobil Mod Menüleri
 
Mod menüleri oldukça özeldir. Mod menüleri çoğu oyuncu hile kullanmayı tercih yoludur araçları onlar kullanımına indir, basit kolaydır. Tabletler, telefonlar ve benzeri android mobil cihazlarda, PUBG Mobile'da avantaj elde etmenin yolu, öncelikle oyunun kendisine zaten kodlanmış olan eğitici seçenekleriyle birlikte gelen orijinal APK'nin değiştirilmiş sürümleri olan APK modlarından geçer.
 
PUBG Mobile Hile Kodları Listesi 2021
 
Pek çok oyuncu, oyuna gelen yeni sürümle birlikte PUBG mobile hile nasıl yapılır sorusunun cevabını arıyor. Güncellenen hileler;
600 Bilinmeyen Nakit: hile kodu: 9LRELXGHYJN6
180 Bilinmeyen Nakit: hile kodu: VLJUSTX5PA0
60 Bilinmeyen Nakit: hile kodu: NT60SY597K
1500 Bilinmeyen Nakit: hile kodu: JJ2SSHPSHA
3000 Bilinmeyen Nakit: hile kodu: QRKLIELDWLNG
6000 Bilinmeyen Nakit: hile kodu: pan: YKYLANZHEP hile kodu: C01YKJHCDQVC Bilinmeyen öğe: hile kodu: LFJOGJGETUR5
 
Yukarıda bahsedilen hileler geneldir ve tüm platformlar için çalışabilir. Bununla birlikte, belirli platformlar için özel hileler de vardır. Öncelikle belirli hileleri denemelisiniz ve eğer bir şeyler ters giderse ya da doğru çalışmıyorsa, o zaman jenerik olanları deneyebilirsiniz. Bunun için android ve iOS bölümünü kullanmanız gerekir.
 
PC ve Tabletler için PUBG Mobil Hile Kodları;
600 Bilinmeyen Nakit - hile kodu: 13XJSV27SBF
180 Bilinmeyen Nakit - hile kodu: PXBQTYSMYS
60 Bilinmeyen Nakit - hile kodu: 3P99EBE9G450
1500 Bilinmeyen Nakit - hile kodu: EAFUXRTA463O
3000 Bilinmeyen Nakit - hile kodu: WTPGWS4LQM2
6000 Bilinmeyen Nakit - hile kodu: QK45IG908WKR
Tava - hile kodu: PSNLFU2df3OD
Bilinmeyen öğe - hile kodu: U4OvxVSTCKLU
 
Wallhack, Aimbot ve Sınırsız Nakit;
600 Bilinmeyen Nakit - hile kodu: JDGIVGDZ6YOD
180 Bilinmeyen Nakit - hile kodu: 8T2AEQTGWJ4J
60 Bilinmeyen Nakit - hile kodu: DSE4PAJIFFKB
1500 Bilinmeyen Nakit - hile kodu: 5F0HZFEFG2O
3000 Bilinmeyen Nakit - hile kodu: NIAGXYDVBNPG
6000 Bilinmeyen Nakit - hile kodu: I727SAQI79BE
Tava - hile kodu: SDVRVFFWUZ7
Bilinmeyen öğe - hile kodu: MJYA10DGBPF
 
PUBG Mobile'da Hile Kodları Nasıl Kullanılır?
İlk adımda, her zaman yaptığınız gibi PUBG'yi başlatın,
Tüm ayarları standart olarak bırakın, hiçbir ayarı değiştirmeyin,
Şimdi, uçaktan atlayıp indikten sonra herhangi bir silah alıp yukarıdaki hile kodlarını girin,
Kodlar anında etkin hale gelecektir.
  PUBG Mobile Recoil Script Hile Kodu
 
Neredeyse tüm PUBG silahları bir miktar geri tepme taşıyor. Çekimler arasında küçük bir gecikme uygulayarak onu nasıl kontrol edeceğinizi veya sıfırlayacağınızı bilmelisiniz. Bu nedenle, birçok kullanıcı geri tepmeyi otomatik olarak yönetmek için kullanılan komut dosyalarını ya da makroları indirmeye gider.
 
Bunda, tek yapmaları gereken ateş düğmesine basmak ve geri tepmeyi hesaba katmak için farelerini ayarlamaları gerekmiyor. Senaryo bunu onlar için yapacak ve her kısa tam olarak istedikleri yere göre gidecektir. Bu, bir hedefe kilitlenmediği için aslında maç kesmek değildir. Yine de, dövüşlerde birçok faydası var. Bununla birlikte, bunları bulmak ve tespit etmek çok zordur.
 
Speed ​​Hack ve Skyhack için PUBG Mobile Hile Kodu
 
PUBG mobil hız kesmelerine şahit olmak eğlencelidir ve genellikle daha az zarar verici bir seçenek olarak kabul edilir. Bunun yardımıyla oyuncu, haritanın bir tarafından diğer tarafına saniyeler içinde çok hızlı bir şekilde gidebiliyor ve böylece oyuncuya muazzam bir hız artışı sağlıyor. Bununla, etrafta koşabilir ve gördüğünüz herhangi bir oyuncuyu yenebilirsiniz. Bunun gerçek kullanımı, bir amaç saldırısından daha sınırlıdır. Bunda oyuncu görünür hale gelir.