Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

Gizlilik Sözleşmesi

 

Kullanıcı Sözleşmesi

MADDE 1 - Temel Koşullar

1.1 - forstalk.com internet sitesine, forstalk.com hizmetine veya mobil uygulamalar dahil olmak üzere forstalk.com tarafından sunulan herhangi bir uygulamaya (birlikte "forstalk.com Hizmeti" olarak anılır.) eriştiğinizde veya bunları kullandığınızda, nasıl eriştiğinize bakılmaksızın, bu kullanım koşullarına ("Kullanım Koşulları") tabi olduğunuzu kabul edersiniz. Bu Kullanım Koşulları yasal haklarınız ve yükümlülükleriniz üzerinde etkilidir. Bu Kullanım Koşullarına tabi olmayı kabul etmiyorsanız, forstalk.com Hizmetine erişmeyin ve forstalk.com Hizmetini kullanmayın.

1.2 - forstalk.com websitesi ve site uzantısında mevcut her tür hizmet, ürün, siteyi kullanma koşulları ile sitede sunulan bilgileri önceden bir ihtara gerek olmaksızın değiştirme, siteyi yeniden organize etme, yayını durdurma hakkını saklı tutar. Değişiklikler sitede yayım anında yürürlüğe girer. Sitenin kullanımı ya da siteye giriş ile bu değişiklikler de kabul edilmiş sayılır. Bu koşullar link verilen diğer web sayfaları için de geçerlidir.

1.3 - forstalk.com hizmetinin instagram, facebook vb. sosyal medya siteleri ile hiçbir bağlantısı YOKTUR. forstalk.com hizmetleri kullanıcı adı ve şifreniz yada token bilgileriniz aracılığı ile belirtilen sitelerin erişime açık "API" bağlantılarını kullanarak belirtilen hizmetleri sunmaktadır. Olabilecek herhangi bir olumsuzluktan forstalk.com hizmetleri sorumlu değildir.

1.4 - Bu internet sitesi Websitesinin kontrolü altında olmayan başka internet sitelerine bağlantı veya referans içerebilir. Websitesi, bu sitelerin içerikleri veya içerdikleri diğer bağlantılardan sorumlu değildir.

1.5 - Bazen bu Kullanım Koşullarına ek olarak kendi koşul ve şartları geçerli olan yeni bir özellik sunabiliriz. Bu tür durumlarda, yeni özelliğe ait koşullar, bu Kullanım Koşullarıyla çakışmadığı sürece geçerli olur.

1.6 - TAHKİM BİLDİRİMİ: ÜYELİKTEN ÇIKMANIZ VEYA AŞAĞIDAKİ TAHKİM KISMINDA BELİRTİLEN BAZI ANLAŞMAZLIK TÜRLERİ HARİCİNDE, SİZİNLE forstalk.com ARASINDAKİ ANLAŞMAZLIKLARIN, BİREYSEL TAHKİME TABİ OLARAK ÇÖZÜLECEĞİNİ VE BİR GRUP DAVASI DURUŞMASINA VEYA GRUP ÇAPINDA TAHKİME KATILMA HAKKINIZDAN FERAGAT ETTİĞİNİZİ KABUL EDERSİNİZ.

1.7 - Siteye erişiminizden veya siteyi kullanımınızdan önce lütfen bu sözleşmeyi dikkatle okuyunuz.

1.8 - Siteye erişmekle veya siteyi kullanmakla, aşağıda belirtilen şartlar ve hükümlerle bağlı olmayı kabul etmektesiniz. Eğer bu şartlar ve hükümlerle bağlı olmak istemezseniz, siteye erişmeyebilir veya siteyi kullanmayabilirisiniz ve böyle bir kullanıma başladıysanız kullanımı derhal durdurmalısınız.

1.9 - Kullanıcılar forstalk.com Hizmetlerine giriş yaptıklarında hizmetlerin varsayılan otomatik çıkış sürelerinden önce çıkış yapamazlar. Çeşitli forstalk.com hizmetlerin varsayılan otomatik çıkış süreleri farklı olabilir bu süre dolduğunda kullanıcı otomatik olarak forstalk.com Hizmetlerinden çıkarılacaktır. Kullanıcı bu süre boyunca sistemde kayıtlı kalarak sosyal medya hesabından yapılacak otomatik işlemleri kabul eder.

1.10 - forstalk.com hizmetlerine giriş yapmak ve kullanabilmek için Facebook, Twitter, Instagram erişim jetonu, yada Facebook, Twitter, Instagram kullanıcı adı ve şifresi gerekebilir bu bilgilerin kullanılacağını bildiğinizi ve kendi rızanızla verdiğinizi kabul edersiniz.

1.11 - forstalk.com kesintisiz hizmet vereceğini garanti edemez ancak sorunsuz çalışabilmesi için elimizden geleni yapacağız.

1.12 - forstalk.com Hizmetleri geçici olarak veya tamamen engellenen yada kısıtlanan hesaplardan sorumlu tutulamaz. forstalk.com hizmetlerini bu riskleri göze alarak kullandığınızı kabul edersiniz.

1.13 - forstalk.com bu sözleşmede her zaman değişiklik yapabilir ve bu değişiklikler değiştirilmiş sözleşmenin siteye konulmasıyla derhal yürürlük kazanır. Siz bu değişikliklerden haberdar olmak amacıyla periyodik olarak sözleşmeyi gözden geçirmeyi kabul etmektesiniz ve siteye devam eden erişiminiz veya devam eden siteyi kullanımınız değiştirilmiş sözleşmeyi kesin olarak kabul ettiğiniz anlamına gelecektir.

1.14 - forstalk.com Kullanım Koşulları Türkçe (TR) dilinde yazılmıştır. Bu Kullanım Koşullarının herhangi bir çevirisinin başka bir dilde yazılmış metinle çelişmesi halinde, Türkçe metin geçerlidir.

1.15 - forstalk.com Hizmetleri hizmet sağlayabilmek için kullanıcının hesabına başka bir ip adresi ve başka bir ülkeden giriş yapabilir.Kullanıcı bu durumu bildiğini ve onayladığını kabul eder.

1.16 - Her daim “https://forstalk.com/blog/gizlilik-politikasi” sayfasında mevcut bulunan veya güncellenmiş Türkçe versiyon esas alınacaktır. Sözleşme ihlali durumunda kullanıcı, kişi, blog, web sitesi, kurum ve kuruluş “https://forstalk.com/blog/gizlilik-politikasi” adresinde bulunan güncel Türkçe versiyonun esas alınacağını kabul eder.


MADDE 2 - Çeşitli

2.1 - forstalk.com Hizmetini kullanabilmek için en az 18 yaşında olmanız gerekmektedir.

2.3 - Diğer forstalk.com kullanıcılarının giriş bilgilerini istemeyeceğinizi, toplamayacağınızı ve kullanmayacağınızı kabul edersiniz.

2.4 - Hesabınızı ve şifrenizi gizli ve güvende tutmak sizin sorumluluğunuzdadır.

2.5 - forstalk.com Hizmetini hiçbir yasa dışı yetkisiz yada propaganda amacıyla kullanamazsınız. forstalk.com Hizmetini ve İçeriklerinizi (aşağıda belirtilmektedir) kullanırken telif hakkı yasaları dahil, ancak bununla sınırlı kalmamak kaydıyla yürürlükteki tüm yasa, yönetmelik ve düzenlemelere (federal, eyalet, yerel ve bölgesel) uymayı kabul edersiniz.

2.6 - Davranışlarınız ve forstalk.com Hizmetine gönderdiğiniz veya forstalk.com Hizmetinde paylaştığınız veya gösterdiğiniz tüm veriler, metinler, dosyalar, bilgiler, kullanıcı adları, görseller, grafikler, fotoğraflar, profiller, ses ve video klipleri, sesler, müzik eserleri, özgün çalışmalar, uygulamalar, bağlantılar ve diğer içerik ve malzemeler (birlikte "İçerik" olarak anılır) tamamen sizin sorumluluğunuzdadır.

2.7 - forstalk.com Hizmetini değiştiremez ve uyarlayamazsınız veya başka bir internet sitesini, forstalk.com Hizmetiyle veya forstalk.com'la ilişkili olduğuna dair yanlış izlenim verecek şekilde değiştiremezsiniz.

2.8 - Herhangi bir forstalk.com kullanıcısına istenmeyen e-postalar, yorumlar, beğenmeler veya diğer türlü ticari veya tacizkar iletişimler (bunlara "spam" da denir) oluşturamaz ve gönderemezsiniz.

2.9 - forstalk.com'dan önceden yazılı izin almadan, kullanıcı adınızda domain adları veya internet adresleri (URL) kullanamazsınız.

2.10 - Solucan, virüs, casus yazılım, zararlı yazılım veya diğer her türlü zarar verici veya engelleyici kodu aktarmak dahil, forstalk.com Hizmetini, sunucularını veya forstalk.com Hizmetine bağlı ağları engelleyemez veya kesintiye uğratamazsınız. forstalk.com sayfalarının kullanıcıların tarayıcılarında veya cihazlarında gösterilme ya da görüntülenme şeklini herhangi bir şekilde değiştiren veya engelleyen içerikler ya da kodlar ekleyemezsiniz.

2.11 - Otomatik yazılım, kod, bot, örümcek, böcek veya kazıyıcı kullanmak dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, forstalk.com Hizmetinde yetkisiz yöntemlerle hesap oluşturamaz ve bunlarla işlem yapamazsınız.

2.12 - Herhangi bir sebeple hesabınızda istemediğiniz bir etkinlik gerçekleşirse bu durumu farkedip hesabınızın şifresini değiştirme gibi önlemleri almak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır.

2.13 - Başka bir kullanıcının forstalk.com Hizmetini kullanmasını veya keyfini çıkarmasını kısıtlamaya çalışmamalısınız ve bu Kullanım Koşullarının veya diğer forstalk.com koşullarının ihlal edilmesini teşvik etmemelisiniz ve buna olanak vermemelisiniz.

2.14 - Bu sitede kullanılan diğer ürün ve firma isimleri, ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir.

2.15 - Bu Kullanım Koşullarının ihlali, forstalk.com'ın tamamen kendi takdirine bağlı olarak, forstalk.com hesabınızın kapatılmasıyla sonuçlanabilir. forstalk.com Hizmetinde paylaştığınız İçeriklerin forstalk.com'ın sorumluluğunda olmadığını ve olamayacağını ve forstalk.com Hizmetini kullanırken karşı karşıya kalabileceğiniz risklerin tamamen sizin sorumluluğunuzda olduğunu kabul edersiniz. forstalk.comKullanım Koşullarının özünü veya metnini herhangi bir şekilde ihlal etmeniz ya da forstalk.com'u bir risk veya başka bir muhtemel hukuki yaptırıma maruz bırakmanız durumunda, forstalk.com Hizmetini size sunmaya kısmi olarak ya da bütünüyle son verebiliriz.


MADDE 3 - Genel Şartlar

3.1 - forstalk.com Kullanım Koşullarını zaman zaman tamamen kendi takdirimize bağlı olarak değiştirme ("Güncellenmiş Koşullar") hakkımız saklıdır. Güncellenmiş Koşulları forstalk.com Hizmetinde yayınlayarak size bildirebileceğimizi ve Güncellenmiş Koşulların yürürlüğe girdiği tarihten sonra forstalk.com Hizmetini kullanmanızın (veya makul olarak belirttiğimiz başka bir davranışta bulunmanızın) Güncellenmiş Koşulları kabul ettiğiniz anlamına geleceğini kabul edersiniz. Bu yüzden, forstalk.com Hizmetini kullanmadan önce forstalk.comKullanım Koşullarını ve tüm Güncellenmiş Koşulları gözden geçirmelisiniz. Güncellenmiş Koşullar yayınlandığı tarihte veya Güncellenmiş Koşullarda belirtilen daha sonraki bir tarihte yürürlüğe girer ve o tarih itibariyle forstalk.com Hizmeti kullanımınız için geçerli olur. Güncellenmiş Koşulların yürürlüğe girmesinden önce ortaya çıkan anlaşmazlıklar, forstalk.comKullanım Koşullarına tabi olacaktır.

3.2 - Herhangi birinin forstalk.com Hizmetine erişmesini istediğimiz zaman herhangi bir nedenle reddetme hakkımız saklıdır.

3.3 - Herhangi bir kullanıcı adının kullanılması hakkını herhangi bir nedenle geri alma hakkımız saklıdır.

3.4 - forstalk.comKullanım Koşullarını ihlal ettiğini tamamen kendi takdirimize bağlı olarak belirlediğimiz İçerikleri veya İçeriklerin bulunduğu hesapları kaldırabiliriz, düzenleyebiliriz, engelleyebiliriz ve/veya izleyebiliriz, ancak bu yönde herhangi bir yükümlülüğümüz yoktur.

3.5 - forstalk.com Hizmeti veya forstalk.com Hizmetinden aldığınız iletişimlerden üçüncü taraf internet sitelerine veya özelliklerine bağlantılar verilebilir. forstalk.com Hizmetindeki görüntülerde veya yorumlarda da üçüncü taraf internet sitelerine veya özelliklerine bağlantılar bulunabilir. forstalk.com Hizmetinde ayrıca bizim kontrol etmediğimiz, sahip olmadığımız ve desteklemediğimiz üçüncü taraf içerikleri de bulunmaktadır. forstalk.com Hizmetindeki işlevler forstalk.com Hizmetiyle üçüncü taraf internet siteleri veya özellikleri arasında etkileşimler olmasına izin verebilir. Buna forstalk.com Hizmetini ve forstalk.com Hizmetindeki profilinizi üçüncü taraf internet sitelerine veya özelliklerine bağlayan uygulamalar dahildir. Örneğin, forstalk.com Hizmetinde bulunan bir özellik, forstalk.com Hizmetinden İçerik paylaşmanıza veya İçeriklerinizi bir üçüncü tarafla paylaşmanıza olanak sağlayabilir ve bunlar söz konusu üçüncü tarafın hizmetinde veya uygulamasında herkese açık olarak paylaşılabilir. Bu işlevi kullanmak için genellikle hesabınıza üçüncü taraf hizmetinden giriş yapmanız gerekir ve bu işlemi yaparken karşı karşıya kalabileceğiniz riskler tamamen sizin sorumluluğunuzda olacaktır. forstalk.com'ın bu üçüncü taraf internet hizmetleri veya içerikleri üzerinde kontrolü yoktur. forstalk.com'ın bu tür üçüncü taraf hizmetlerinden veya özelliklerinden hiçbir şekilde sorumlu veya yükümlü olmadığını açıkça kabul edersiniz. forstalk.com HİZMETİ ARACILIĞIYLA BULDUĞUNUZ ÜÇÜNCÜ TARAFLARLA ARANIZDAKİ İLETİŞİM VE TİCARİ İŞLEMLER TAMAMEN SİZİNLE ÜÇÜNCÜ TARAFIN ARASINDADIR. forstalk.com Hizmetini veya forstalk.com Hizmetindeki profilinizi üçüncü taraf hizmetleriyle bağlayan uygulamaları (her biri "Uygulama" olarak anılır), tamamen kendi takdirinize bağlı olarak ve karşı karşıya kalabileceğiniz risklerin tüm sorumluluğunu alarak kullanmayı seçebilirsiniz ve söz konusu Uygulama forstalk.com Hizmetindeki profilinizle etkileşimde bulunabilir, bağlantı kurabilir veya profilinizdeki bilgileri toplayabilir ve/veya alabilir. Bu tür Uygulamaları kullanarak, aşağıdakileri kabul etmiş olursunuz: (i) Bilgi paylaşmak için bir Uygulama kullanırsanız, forstalk.com Hizmetindeki profilinizle ilgili bilgilerin paylaşılmasına izin verirsiniz, (ii) bir Uygulamayı kullanmanız, kimliğinizi belirleyen bilgilerin, forstalk.com bu bilgileri sağlamamış olsa bile, herkese açık biçimde ifşa edilmesine ve/veya sizinle ilişkilendirilmesine neden olabilir ve (iii) bir Uygulamayı kullanmanız tamamen sizin tercihinize bağlıdır ve bundan kaynaklanabilecek riskler tamamen sizin sorumluluğunuzdadır ve forstalk.com Taraflarını (aşağıda belirtilmektedir) Uygulamaya ilişkin hareketlerden doğacak zararlara karşı tazmin etmeniz gerekmektedir.

3.6 - forstalk.com Hizmetini kullanmanızdan kaynaklanan tüm veri ücretlerinden sorumlu olduğunuzu kabul edersiniz.

3.7 - Kullanıcı profilleri ve fotoğraflar dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, forstalk.com Hizmetindeki içeriklerin otomatik yöntemlerle taranmasını, çekilmesini, ön belleğe alınmasını veya başka bir şekilde erişilmesini (forstalk.com'ın açık izniyle bir arama motoru tarafından kullanılan standart arama motoru protokollerinin veya teknolojilerinin bulması haricinde) yasaklarız.


MADDE 4 - Garanti Reddi

4.1 - forstalk.com İÇERİKLERİ DAHİL; ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE, forstalk.com HİZMETİ "OLDUĞU GİBİ" VE "TÜM HATALARIYLA" SUNULMAKTADIR. YASALARIN İZİN VERDİĞİ EN GENİŞ ÖLÇÜDE, forstalk.com VEYA AİT OLDUĞU ANA ŞİRKET VEYA ÇALIŞANLARI, MÜDÜRLERİ, GÖREVLİLERİ VEYA TEMSİLCİLERİNDEN (TÜMÜ "forstalk.com TARAFLARI" OLARAK ANILIR) HİÇBİRİ, (A) forstalk.com HİZMETİ, (B) forstalk.com İÇERİKLERİ, (C) KULLANICI İÇERİKLERİ VEYA (D) forstalk.com'A VEYA forstalk.com HİZMETİ ARACILIĞIYLA BİLGİ AKTARILMASINA İLİŞKİN GÜVENLİK İLE İLGİLİ OLARAK AÇIK VEYA ZIMNİ HİÇBİR BEYAN VEYA GARANTİ VEYA DESTEK VERMEMEKTEDİR. AYRICA forstalk.com TARAFLARI forstalk.com, PAZARLANABİLİRLİK, ÖZEL BİR AMACA UYGUN BULUNMA, İHLAL ETMEME, ZAPTA KARŞI TEMİNAT, ÖZEL, TİCARET, MÜDAHALESİZ KULLANIM, SİSTEM ENTEGRASYONU VE BİLGİSAYAR VİRÜSÜ İÇERMEME GARANTİLERİ DAHİL, ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK KAYDIYLA AÇIK VEYA ZIMNİ HER TÜR GARANTİYİ REDDETMEKTEDİR.

4.2 - forstalk.com TARAFLARI forstalk.com HİZMETİNİN HATASIZ VEYA KESİNTİSİZ ÇALIŞACAĞINI, KUSURLARIN DÜZELTİLECEĞİNİ VEYA forstalk.com HİZMETİNİ SUNAN forstalk.com HİZMETİ VEYA SUNUCUSUNUN VİRÜSLER DAHİL, ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK KAYDIYLA, ZARARLI BİLEŞENLER İÇERMEDİĞİNİ BEYAN VEYA GARANTİ ETMEZ. forstalk.com TARAFLARI, forstalk.com HİZMETİNDE BULUNAN BİLGİLERİN (TALİMATLAR DAHİL) DOĞRU, EKSİKSİZ VEYA KULLANIŞLI OLDUĞUNA DAİR HİÇBİR BEYANDA BULUNMAZ VE GARANTİ VERMEZ. forstalk.com HİZMETİNİ KULLANMANIZDAN KAYNAKLANAN RİSKLERİN SİZİN SORUMLULUĞUNUZDA OLDUĞUNU KABUL EDERSİNİZ. forstalk.com TARAFLARI, forstalk.com HİZMETİNİ KULLANMANIZIN HERHANGİ BİR YARGI BÖLGESİNDE YASAL OLDUĞU GARANTİSİNİ VERMEZ VE forstalk.com TARAFLARI BU TÜR GARANTİLERİ ÖZELLİKLE REDDEDER. BAZI YARGI BÖLGELERİ, ZIMNİ VEYA DİĞER GARANTİLERİN REDDİNİ SINIRLANMAKTA VEYA İZİN VERMEMEKTEDİR, BU YÜZDEN SÖZ KONUSU YARGI BÖLGESİNDEKİ YASALARIN SİZİN VE forstalk.com KOŞULLARI İÇİN GEÇERLİ OLDUĞU ÖLÇÜDE, YUKARIDAKİ SORUMLULUK REDDİ SİZİN İÇİN GEÇERLİ OLMAYABİLİR.

4.3 - forstalk.com HİZMETİNE ERİŞEREK VEYA forstalk.com HİZMETİNİ KULLANARAK, forstalk.com HİZMETİNE ERİŞTİĞİNİZ VEYA forstalk.com HİZMETİNİ KULLANDIĞINIZ TÜM YARGI BÖLGELERİNDE HAREKETLERİNİZİN YASALARA UYGUN OLDUĞUNU BEYAN VE GARANTİ EDERSİNİZ.

4.4 - forstalk.com TARAFLARI İÇERİKLERİ DESTEKLEMEZ VE İÇERİKLERE DAYANAN VEYA İÇERİKLERDEN KAYNAKLANAN HİÇBİR KAYIP, HASAR, (GERÇEK, SONUÇ OLARAK ORTAYA ÇIKAN, CEZAİ VEYA DİĞER TÜRLÜ) YARALANMA, TAZMİNAT, YÜKÜMLÜLÜK VEYA DİĞER HER TÜR SEBEPTEN DOĞAN SORUMLULUK VEYA YÜKÜMLÜLÜKLERİ ÖZELLİKLE REDDEDER.


MADDE 5 - Sorumluluğun Sınırlandırılması; Feragatname

5.1 - forstalk.com TARAFLARININ HİÇBİR KOŞULDA SİZE KARŞI DOĞRUDAN VEYA DOLAYLI OLARAK (A) forstalk.com HİZMETİ; (B) forstalk.com İÇERİKLERİ; (C) KULLANICI İÇERİKLERİ; (D) forstalk.com HİZMETİNİ KULLANMANIZ, KULLANAMAMANIZ VEYA forstalk.com HİZMETİNİN PERFORMANSI; (E) forstalk.com TARAFLARININ VEYA EMNİYET BİRİMLERİNİN SİZİN VEYA BAŞKA BİR TARAFIN forstalk.com HİZMETİNİ KULLANMASINA İLİŞKİN OLARAK YÜRÜTTÜĞÜ BİR SORUŞTURMAYLA BAĞLANTILI HER TÜR DAVA; (F) TELİF HAKKI VEYA DİĞER FİKRİ MÜLKİYET HAK SAHİPLERİYLE BAĞLANTILI HER TÜR DAVA; (G) forstalk.com HİZMETİNİN ÇALIŞMASINDAKİ HER TÜR HATA VEYA KUSUR VEYA (H) HERHANGİ BİR KULLANICININ BİLGİSAYARI, MOBİL CİHAZI VEYA DİĞER EKİPMAN VEYA TEKNOLOJİSİNDE MEYDANA GELEN ÖNGÖRÜLEBİLİR OLSA DA VEYA forstalk.com TARAFLARINA BU TÜR HASARLARIN OLABİLECEĞİ BİLDİRİLMİŞ OLSA BİLE VEYA BUNLARI BİLİYOR OLMALARI GEREKSE DE BİR SÖZLEŞMENİN İCRA EDİLMESİ SIRASINDA, İHMALKARLIKLA, KUSURSUZ YÜKÜMLÜLÜK VEYA HAKSIZ MUAMELE (TAMAMI VEYA BİR KISMININ İHMALKARLIK, MÜCBİR SEBEPLER, TELEKOMÜNİKASYON ARIZALARI VEYA forstalk.com HİZMETİNİN ÇALINMASI VEYA YOK EDİLMESİNİN NEDEN OLMASI DAHİL, ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK KAYDIYLA) OLSA DA KAR KAYBI, İTİBAR KAYBI, VERİ KAYBI, İŞİN DURMASI, SONUÇLARIN DOĞRULUĞU VEYA BİLGİSAYAR ARIZASI VEYA HATALI ÇALIŞMASI DAHİL, ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK KAYDIYLA HERHANGİ BİR GÜVENLİK İHLALİNDEN VEYA HERHANGİ BİR VİRÜS, BÖCEK, KURCALAMA, SAHTEKARLIK, HATA, KUSUR, KESİNTİ, ARIZA, ÇALIŞMA VEYA AKTARMA GECİKMELERİ, BİLGİSAYAR HATTI VEYA AĞ ARIZALARI VEYA DİĞER HER TÜRLÜ TEKNİK HATADAN VEYA DİĞER HATALI ÇALIŞMALARDAN KAYNAKLANAN HER TÜR HASAR DAHİL, ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK KAYDIYLA, BUNLARLA İLGİLİ OLAN HİÇBİR KAYIP VEYA HASAR İÇİN (HER TÜR DOĞRUDAN, DOLAYLI, EKONOMİK, ÖRNEK NİTELİĞİNDE, ÖZEL, CEZAİ, ARIZİ VEYA SONUÇ OLARAK ORTAYA ÇIKANLAR DAHİL, ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK KAYDIYLA) YÜKÜMLÜLÜĞÜ YOKTUR. forstalk.com TARAFLARININ SİZE VEYA BAŞKA BİRİNE KARŞI HİÇBİR SURETLE ÖLÜM VEYA KİŞİSEL YARALANMA DAHİL, ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK KAYDIYLA KAYIP, HASAR VEYA YARALANMA İÇİN YÜKÜMLÜLÜĞÜ YOKTUR. BAZI EYALETLERDE ARIZİ VEYA SONUÇ OLARAK ORTAYA ÇIKAN HASARLARIN MUAF TUTULMASINA VEYA SINIRLANMASINA İZİN VERİLMEMEKTEDİR, BU YÜZDEN YUKARIDAKİ SINIRLAMA VEYA MUAFİYET SİZİN İÇİN GEÇERLİ OLMAYABİLİR.

5.2 - forstalk.com'İN HAREKETLERİ VEYA KUSURLARINDAN KAYNAKLANAN HASAR, KAYIP VEYA YARALANMALARIN OLMASI HALİNDE, VARSA, UĞRADIĞINIZ ZARARIN TELAFİ EDİLEMEYECEK OLMADIĞINI VEYA forstalk.com TARAFLARINA AİT VEYA ONLAR TARAFINDAN KONTROL EDİLEN HİÇBİR İNTERNET SİTESİ, HİZMET, MÜLKİYET, ÜRÜN VEYA DİĞER İÇERİKTEN FAYDALANMAYI ENGELLEYEN BİR MAHKEME EMRİ ALMAYA HAK KAZANMANIZ İÇİN YETERLİ OLMADIĞINI VE forstalk.com TARAFLARINA AİT VEYA ONLAR TARAFINDAN KONTROL EDİLEN HİÇBİR İNTERNET SİTESİ, MÜLKİYET, ÜRÜN, HİZMET VEYA DİĞER İÇERİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİ, ÜRETİMİNİ, DAĞITIMINI, REKLAMININ YAPILMASINI, GÖSTERİLMESİNİ VEYA BUNLARDAN FAYDALANMAYI ENGELLEME VEYA KISITLAMA HAKKINIZIN OLMAYACAĞINI KABUL EDERSİNİZ.

5.3 - ÜÇÜNCÜ ŞAHISLARA AİT FAALİYETLER, İÇERİK, BİLGİ VEYA VERİLERDEN forstalk.com SORUMLU DEĞİLDİR; BİZİ, DİREKTÖRLERİMİZİ, MEMURLARIMIZI, ÇALIŞANLARIMIZI VE ARACILARIMIZI, BİLİNEN VEYA BİLİNMEYEN, HERHANGİ BİR ÜÇÜNCÜ ŞAHSA KARŞI AÇMIŞ OLDUĞUNUZ BİR DAVA KONUSUNDAN DOĞAN VEYA BU TÜR BİR DAVA KONUSUYLA İLİŞKİLİ HERHANGİ BİR TALEPTEN VE HASARDAN İBRA EDERSİNİZ.


 
 
 
 
MADDE 6 - ÜÇÜNCÜ KİŞİLERLE KULLANICI ARASINDAKİ İLİŞKİLER

6.1 - Bu sözleşmeden doğan taraflar arasındaki uyuşmazlıkların çözümünde, sözleşmenin bütününün veya kısımlarının uygulanmasında ve yorumlanmasında Türkiye Cumhuriyeti yasaları ve mevzuatı geçerli olacaktır. Taraflar bunu kayıtsız ve şartsız kabul ederler.

6.2 - Bu sözleşmeden doğan taraflar arasındaki uyuşmazlıkların çözümünde İSTANBUL/MASLAK mahkemeleri yetkili olacaktır.


MADDE 7 - Hak Taleplerinde Zaman Sınırlaması

7.1 - forstalk.com'la aranızdaki ilişkiden kaynaklanan her tür hak talebinin, ortaya çıktığı tarihten itibaren 3 ay içinde yapılması gerektiğini, aksi takdirde hak talebini kanunen yapamayacağınızı kabul edersiniz.


MADDE 8 - Diğer Web Sitelerine Bağlantılar

8.1 - Link verdiğimiz web siteleri bizim sitenin kontrolünde olmayabilir. Site, üçüncü parti web siteleri tarafından sağlanan bilgiler ve materyallerden dolayı sorumlu veya yükümlü tutulamaz. Bu tarz web sitelerini kullanmadan ve bu sitelerde veya bu siteler aracılığıyla kişisel veri ya da herhangi bir bilgiyi sunmadan önce, tüm üçüncü parti web sitelerinin gizlilik bildirimlerini okumanızı öneririz.


MADDE 9 - Diğer Web Sitelerinden Siteye Bağlantılar

9.1 - Üçüncü parti web sitelerinden bizim siteye link eklemeden önce sitenin yazılı izninin alınması gerekmektedir.


 
 
 
 
MADDE 10 - Yasaklar

10.1 - Kullanıcıların başka bir kullanıcının şifresini bilgilerini yada erişim anahtarını izinsiz kullanarak forstalk.com Hizmetlerine giriş yapması yasaktır.

10.2 - Kullanıcıların birden fazla hesap ile forstalk.com Hizmelerine giriş yapıp forstalk.com Hizmelerini var olan kısıtlamaların dışında kullanmaları yasaktır.

10.3 - Kullanıcılar forstalk.com Hizmelerine giriş yapıp başka bir kullanıcı ile ilgili olarak onun hesabına yada sayfasına o kullanıcıdan izin almadan herhangi bir işlem yaptıramaz.