İnstagramda Profil Büyütme ve Popüler Olma

İnstagramda Profil Büyütme ve Popüler Olma

İnstagramda Profil Büyütme, Popüler Olma Ve Web Sürümü Hakkında


Sosyal medya alanında ücretsiz olarak fotoğraf ve video paylaşımını sağlayan platform instagram sosyal paylaşım sitesidir. Bu yüzden de en çok tercih edilen sosyal paylaşım siteleri arasında yerini korumaktadır.

Kullanıcılar instagram hesaplarını etkin bir şekilde kullanmak isteyecektir. Özellikle de online ticaret ile uğraşan bireyler kapasitelerini arttırmak, popüler olmak, kazançlarını yükseltmek gibi çeşitli amaçlara bu platformu doğru kullanarak ulaşabilirler. 

İnstagramda Profil Büyütme 

İnstagram platformu her geçen zaman içinde kullanımını etkin hale getirmek amacıyla yenilikler ve yeni içerikler getirmektedir. Kişilerde gelen bu yenilikleri kullanmakta gecikmemekte ve çağın gerisinde kalmamaktadır.

Paylaşılan fotoğraflar, videolar ve hikayeler kullanıcının yaşam tarzını, kişiliğini ve kendi tanıtımını yaptığı etkinliklerle beraber ortaya koymaktadır.

Bilindiği gibi instagram hesaplarında kullanıcısını tanımak amacıyla bir profil fotoğrafı yer alır. Sistemde instagram profil büyütme aracı bulunmaktadır. Bu araç sayesinde istediğiniz kişinin profil fotoğrafını büyüterek görüntüleyebilirsiniz. Hatta ücretsiz olarak da büyüttüğünüz profili indirebilirsiniz. 

İnstagramda Popüler Olmak

Dünyada pek çok hesapta instagramda popüler olan kişiler ve ünlüler bulunmaktadır. 

Bireyler popüler olmak için pek çok etkinliği aktif bir şekilde kullanmaya dikkat etmektedir. Bunun için popülerliğini koruyan kişilerden de gerekli öneriler gelmektedir. Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı bulunan instagram sosyal medya araçları arasında zaten en popüler olanıdır.

İşte instagram popüler olmak hedef kitlenizi iyi belirlemekle başlamaktadır. Paylaşımların düzenli olmasına ve saatlerine dikkat etmeniz gerekmektedir. Özgün olmak da en önemli özelliklerden biridir.

Normal paylaşımların dışında harekete geçirici, heyecan verici paylaşımların yapılması da çok önemlidir. Bu da kişiye farklılık verecektir. Bilindiği gibi reklam algısı her sektörde yerini korumaktadır. Reklamsız bir ürün satılamamakta ve ticaret bile yapılamamaktadır.

Sosyal medya araçlarında da reklam çok önemlidir. Paylaşımların reklamını içerikte yapmalısınız. Ücretli reklam yaptırabilir, sponsorlu reklamlar verebilirsiniz.

Paylaşılan fotoğraf ve videoların kaliteli görüntüye sahip olması da çok önemlidir. Mümkün olduğunca kaliteli, uğraşılmış, basit olmayan, bozuk olmayan görüntüleri paylaşın. Takipçi sayınızı arttırmak için on binlerce kişi takip etmenize gerek yoktur. Bu sizin prestijinizi sarsacaktır. 

Paylaşımlarda fotoğraf ya da videoya uygun ve özel olan hashtag seçimine ve kullanımına özen gösterin. Gereksiz yerlerde hashtag kullanmaktan kaçının. Tam yerinde ve dozunda kullanımları gerçekleştirebilirsiniz. 

İnstagram Web Özelliği Hakkında 

Sosyal medyanın son dönemlerde en popüler olan platformu instagramın web özelliğidir. Bu özelliğe gelen yenilikler sayesinde hikaye paylaşımları artık web üzerinden yapılabilmektedir.

Masa üstü bilgisayar üzerinden instagram web alanına giriş yapabilirsiniz. Ayrı bir windows işletim sistemi üzerinden giriş yapabileceğiniz bir ara yüz yer almaktadır.

Böylece çok daha kullanışlı bir sosyal ağ sunulmuş olmaktadır. Kullanım için tek yapmanız gereken windows sürümünü kullandığınız bilgisayarınızdan bu seçeneği indirmektir. Bu sayede bilgisayarınızdan instagram hesabınızın keyfine varabilirsiniz. 

İnstagram Web Sürümünde Yer Alan Avantajlar 

İnstagram platformu sosyal medya kullanımında farklı bir deneyim yaşatmıştır. Geliştirdiği içerikler sayesinde de hala farklı deneyimler yaşatmaya devam etmektedir.

Her geçen zamanda gittikçe gelişmekte ve her sosyal medya ihtiyacına karşılık vermektedir. İnstagramın mobil sürümü elbette ki çok sevildi.

Fakat insanlar iş yerlerinde ve evde bilgisayarlarında geniş ekran üzerinden platformu kullanmak da istedi. Bunun üzerine instagram sosyal medya aracının web sürümü ortaya çıktı.

İşte bu avantajlar şöyle sıralanmaktadır:
Gönderileri ve paylaşımları daha büyük görebilirsiniz.
Telefonda bir gönderinin üzerine iki kez dokunduğunuzda o gönderiyi yanlışlıkla beğenmiş olursunuz. Fakat bu sürüm sayesinde yanlışlıkla beğenilere son verilmiştir.
Bilgisayarda ekrana dokunulmadığı için yanlışlıkla istemediğiniz bir kişinin gönderisini beğenmekte olasılık dışı kalmaktadır.
Platformun hikaye özelliği web sürümünde geliştirilmektedir.
Web sürümünde takipten çıkmak istediğiniz kişiyi anında tek tuş ile takipten çıkabiliyorsunuz. Oysa ki telefonda emin misiniz sorusuyla karşılaşmaktasınız. 
İnstagramda Popüler Olmak İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler 

İnstagram platformunda popüler olmak birçok kişinin hayalidir. Bu hayal sadece ego tatmini için değil ekstra kazanç elde etmek için de aslında önemlidir.

Popüler olduğunuzda sponsor bulabilir ve reklam alabilirsiniz. Bu da size ekstra kazanç sağlamaktadır.

Platformda popüler olma yolunda bazı dikkat etmeniz gereken ve özen göstermeniz gereken özellikler bulunmaktadır:
Akılda kalıcı olmak belirlenen hedef kitleye bağlıdır. Bu yüzden de hedef kitlenizi doğru bir şekilde belirlemelisiniz. 
Paylaştığınız resimlerde görsel seçimlerinize dikkat etmelisiniz. 
Bir fotoğraf ya da video paylaştığınızda mutlaka bir slogan yazısı da paylaşmalısınız. Bu slogan fotoğraf ya da video ile uyumlu ve etkileyici olmalıdır.
Gerçekleştirilen paylaşımlar çizgiden şaşmamalı ve aynı doğrultuda olmalıdır. Bu da tutarlı paylaşım yapmaktan geçmektedir. Birbiriyle çelişen paylaşımlar yapmamaya dikkat etmelisiniz.
Paylaşımlarda yaratıcı olmalısınız. Klasikleşmiş, herkesin paylaştığı tarzda modellere yer vermemeye özen göstermelisiniz. Kimsenin yapmadığını ilk yapmak her zaman önemlidir. Bu da yetenek ve yaratıcılıktan geçmektedir. 
İnstagramda Popüler Olmak Ne Kazandırmaktadır?

Popülerlik kişiye tanınma ve tatminlik duygusu vermektedir. Bu sayede hesap sahibi öz güveni daha da artmış mutlu bir birey olmaktadır.

İnstagram platformunda popüler olmak zor değildir biraz çaba, istek, ilgi ve doğru kullanım gerektirmektedir. 

Bütün çevreniz tarafından tanınan biri olabilirsiniz. Tanınmanız size yaptığınız diğer işlerde de portföy genişlemesi sağlayacaktır. Eğer özellikle ticaretle uğraşan ve pazarlama yapan biriyseniz bu platformda popüler olmanız işinizi de olumlu düzeyde etkileyecektir.

Kendi hayran kitlenizi oluşturabilir, yeni arkadaşlıklar kazanabilir, para kazanabilir ve var olan işinizde ekstra kazanç sağlayabilirsiniz. En önemli kazanç sağlama yöntemi ise popülerlikten sonra reklam vererek dikkat çekmek ve reklam yayınlamaktır.