Pubg Bedava Uc

Pubg Bedava Uc

Pubg Bedava Uc


Oyun tutkunlarının sayısı her geçen gün artmaktadır. Oyun tutkunu kişiler içine yeni oyunlar gündeme gelmektedir. Oyun konusunda tutkun olan kişilerin ise yeni gözdesi PUBG mobile oyunudur. Bu oyunu oynayanların sayısı her geçen gün artmaktadır. Günümüzde oynayanların sayısı milyonlarla ifade edilmektedir. Oynayanların sayısı arttıkça oyun hilesi ile ilgili arayışlarda artmaktadır.

Dünyanın en popüler oyunları arasında bulunan PUBG Mobile, bazen kullanıcı hesaplarını engellediğini duyurabiliyor. Oyun içinde pek çok UC sahibi olabilirsiniz. PUBG uc hilesi ile paralı olan bu, materyali parasız alma şansınız olmaktadır.  Günde yaklaşık 100.000 adet uc gönderimi mümkün olmaktadır.

PUBG Mobile UC Satın Almak İçin Yapılanlar

Pubg hilesi ile oyundaki karakteri daha fazla sağlamlaştırmak mümkün olacaktır. Ayrıca oyunu güzelleştirme şansı yakalanır. Belirli sitelerden indirimli veya kampanyalı alılar yapma imkanı bulunur. Bunun için internet üzerinde araştırma yapmak gerekmektedir. Pubg hilesi ile karaktere uygun kıyafet ve teçhizat temin edilebilir.

Pubg hilesi satın alınacak siteleri araştırırken güvenilir siteler giriş yapmak gerekir. Oyunun dünya üzerinde milyonlarca oyuncusu bulunmaktadır. Fakat pek çok kişi nasıl UC sahibi olacağını bilmemektedir. Oyuna herkes eşit başlar. Fakat ilerleyen aşamalarda donanımlı olmak avantaj sağlayacaktır. İnternette gördüğünüz her hileye güvenmemelisiniz.  Satın alım yaptığınız yerler 7/24 müşteri desteği ile yardımcı olmaktadır.

Pubg Hilesi  

Pubg oynayan kişiler hile yöntemleri aramaktadırlar. PUBG şirketi tarafından geliştirilen bu oyun çevrimiçi savaş royale oyunudur. Çok oyunculu bir oyundur. Oyunun satış ivmesi de oldukça fazladır. Yayınlandığı ilk yedi ay içinde oyun 13 milyonun üzerinde satılmıştır. Bu satış grafiği ile zirveye oturulmuş durumdadır.

Pubg bedava uc Oyun ücretsiz ve çok oyunculu mobil bir aksiyon oyunudur. 19 Mart 2018 yılından beri oyunun mobil versiyonu vardır. Ücretsiz model kapsamında Android ve İOS için yayınlanmıştır. Playstation 4 sürümü ise Kasım 2018 itibari ile ilan edilmiştir. 7 Aralık 2018 tarihi itibariyle de yayınlanmıştır.

 

Pubg Mobile Uc Hilesi Nasıl Yapılır?

Pubg mobile uc hilesi yapacak olan kişilerin şu şekilde ilerlemesi gerekir. Hile yapma işlemi için https://pubgmobileuchilesi.com/ bağlantısına ulaşmak doğru olacaktır. Bunun ardından ise sitedeki “UC Hilesini Başlatmak İçin TIKLAYIN” yazısının açılması gerekir. Kişiden istenen tüm adımları takip etmek gerekir. Ardından ‘’Hileyi Çalıştır” butonunun tıklaması gerekmektedir. Bu işlemlerden sonra kişilerin karşısına bir sayfa çıkar. Bu sayfada bazı bilgiler istenmektedir. İstenen bilgiler şunlardır;

• Kullanıcı ismi
• UC miktarın belirtilmesi
• Kişinin istediği BP miktarı

Sitelerin Özelikleri

Sitelerin bazı özellikleri bulunmaktadır. Bu özelliklerine göre ise site yasal olarak çalışmaktadır. Site içerisinde ki sistemler adil olarak yapılmaktadır.  %99,9 ihtimalle çalışmasında sorun olmayacaktır. Bu hizmet ücretsizdir. Herhangi bir iletişim bilgisi talep edilmez ve telefon numarası istenmez. Otomatik olarak güncellenir. Android, IOS vb. her türlü cihazda çalışmaktadır. Gizlenmiş şifreleri bulunmaktadır.  

Otomatik şifreleme işlemi yapmaktadır. Site linki hile yapabilmek için yeterli olmaktadır. Bu site virüs içermez. Ban yedirme sorunu olmaz Pubg hilesi sırasında yoğun zamanlarda gönderim sorunu yaşanabilmektedir. Bu nedenle kişiler ilk gönderimde yüksek oranda Pubg istememeye özen göstermelidir.

Pubg Hilesi Aşamaları

Pubg mobile oynanan platformu istemektedir. Kullanıcı adı kısmına, kullanıcı adı dışında ID numarasını da girmek gerekir. Platform seçiminde ise oyunun oynandığı o anki platformun seçilmesi gerekir. Telefon kullanıcıları için IOS ve Android seçimi bulunur. Pubg UC hilesi arka planda çalışmaktadır. Üretim aşamaları durum çubuğundan görülebilmektedir. Üretim tamamlandıktan sonra açılan pencereden doğrulama işlemi yapmak gerekir.