Tiktokta Nasıl Popüler Olunur

Tiktokta Nasıl Popüler Olunur

Tiktok'da Nasıl Popüler Olunur?

 

Günümüzde giderek popüler bir hale gelen, video paylaşım platformu olan TikTok, kullanıcıların video oluşturmasına ve arkadaşlarıyla paylaşmasına olanak tanıyan eğlenceli bir uygulamadır. Diğer çoğu sosyal medya uygulamasında olduğu gibi kullanıcılar diğer kullanıcıları takip edebilir, diğer kullanıcıların videolarını beğenebilir ve bunlara yorum yapabilir. Doğal olarak kullanıcıların çoğu için TikTok takipçi kazan, beğeni ve videolarını uygulamada öne çıkarmak için adeta bir rekabet halindedir.

 

TikTok'un Artan Popülerliği;

 

Uygulama, Kasım 2017'de Amerika Birleşik Devletleri merkezli rakibi Musical.ly'yi 800 milyon dolara satın aldığından beri istikrarlı bir şekilde büyüyor. Ünlü isimler, şirketler ve hatta pek çok siyasi isim dahi TikTok'da videolar çekiyor. Başka ülkelerde genel olarak 24 yaş altına hitap eden bir uygulama olsa da bizim ülkemizde 7’den 77’ye hemen hemen herkesin ilgi odağı olmayı başarıyor.

 

TikTok’da Nasıl Takipçi Kazanabilirsiniz?

 

Tiktok hesabı açtıktan sonra özgün ve kendinize has videolar paylaşmanız ve başkalarının dikkatini çekmeniz gerekmektedir. Videoların açıklama kısımlarında taglar kullanarak, bir nevi bu ilgiyi çekebilirsiniz. Fakat şöyle bir gerçek var ki; bir sosyal medya uygulaması ne kadar popüler olursa, takipçi kazanmak da o kadar zorlaşır. Çünkü artık kimi kullanıcılar fenomen olma yolunda ilerlemiş ve tüm ilgiyi üzerine çekmiştir. Doğal olarak takipçi kazanmak bir yarış halini almıştır.

 

Buna nazaran Tiktok uygulamasında bir yer edinmek için destek almanız gerekmektedir. Her ne kadar özgün ve çekici videolar paylaşıyor olsanız da ilk amacınız takipçi sayınızı yükseltmektir. Destek alarak Tiktok takipçi nasıl çoğaltılır? Bugün Tiktok üzerinde milyonlarca takipçiye ulaşmış fenomenlerle yarışmak istiyorsanız takipçi sayınızı yükseltmek için sağlayıcılara başvurmalısınız. Doğal yollardan en fazla 5 ila 10 arasında takipçi kazanma şansınız varken, sağlayıcı bir gün içerisinde size en az 100 takipçi kazandırabilir.

 

TikTok Takipçi Kazanma Paketleri

 

Takipçi sağlayıcılar, bütçenize uygun paketlerle sizlere pek çok farklı seçenek sunar. Hemen hemen her paketin içerisinde kampanyalar ve hatta hediye takipçiler yer almaktadır. Paketlerden herhangi birini seçtiğinizde yalnızca bir tıkla tiktok takipçi hilesi devreye girer. Hesabınıza anında satın almış olduğunuz paket doğrultusunda takipçi artışı gerçekleşir. Şimdi gelelim takipçilerinizi arttırmanın faydalarına…

 

Takipçi sayısı fazla olan kullanıcılar, diğer kullanıcılarında dikkatini çeker. Böylece onlarda sizi takip etmeye başlar. Takipçi sayınızı arttırmak için gösterdiğiniz çabayı daha iyi ve kaliteli videolar çekmeye ayırabilirsiniz. Bu sayede hem zamandan tasarruf edersiniz hem de gösterdiğiniz emeğin karşılığını alırsınız. Ayrıca Tiktok üzerinden para kazanmaya başlayarak, takipçi sayısını arttırmak için ödediğiniz paranın mislini kazanabilirsiniz.

 

TikTok’dan Nasıl Para Kazanılır?

 

Bugün pek çok kullanıcı TikTok üzerinden para kazanarak masraflarını karşılıyor. Hatta öyle ki başka bir işte çalışmasına gerek dahi kalmıyor. Çünkü artık fenomen olmak bir iş, bir meslek niteliğindedir. Bu mesleğe sahip olmak için sizin gibi onlarda takipçi kazandıran sağlayıcılara başvuruyor. Tiktok para kazanma yöntemleri ise oldukça basittir. İlk olarak, takipçi sayınız ne kadar çoksa, firmalardan reklam alma olasılığınız da artıyor. Siz videolarınızla onların potansiyel müşteri kitlesine hitap ediyorsunuz. Doğal olarak tanıtım yapmak ve marka kimliğini ön plana çıkarmak için firmalar Tiktok fenomenlerinden bu konuda faydalanıyor.

 

Diğer bir yöntem ise çok daha basittir. Herhangi bir firmanın size reklam vermesine gerek kalmadan, kendi kullanıcılarınızdan aldığınız emoji hediyelerini paraya çevirebiliyorsunuz. Tabi bunun için de takipçi sayınızın yüksek olması oldukça önemli bir hal alıyor. Ayrıca işletmeler de kazancını arttırmak amacıyla Tiktok platformunda bir yer edinebilir. Genel kitlenin genç nesil olduğunu ele aldığımızda, bir işletme müşteri potansiyelini TikTok üzerinden sağlayabilir. Sattığı ürünü ya da hizmeti eğlenceli videolar çekerek kullanıcılara sunabilir.

 

TikTok Beğeni Kazanma Yöntemleri

 

Tiktok üzerinde bir yer edinmenin diğer bir yolu da beğeni sayılarından geçer. Ne kadar fazla beğeniniz varsa o kadar fazla ön plana çıkma ayrıcalığına erişirsiniz. Uygulama bunu size kendisi sunacaktır. Nasıl mı? Tiktok üzerinden bir video paylaşımı yaptığınızda ve bu video takipçileriniz tarafından beğenildiğinde, ön sıralara çıkma imkanı yakalarsınız. Beğeniler arttıkça Tiktok’un popüler paylaşımlarını sunduğu bölümde yer alırsınız. Popüler paylaşımlara göz atan milyonlarca kullanıcı sizin videonuzu görmüş, izlemiş olur.

 

Popüler paylaşımlarda yer aldığınızda doğal olarak merak uyandırırsınız ve kullanıcılar sizi takip etmeye başlar. Bu popülerliğe erişmek için de yine sağlayıcılardan destek almanız gerekmektedir. Sağlayıcıların sizlere sunduğu tiktok beğeni hilesi paketlerinden dilediğinizi satın alarak, popüler paylaşımlar bölümünde yerinizi alabilirsiniz.

 

 

TikTok Takipçi Kazanma Paketleri

 

Sağlayıcı sizlere ve bütçenize uygun pek çok farklı tiktok takipçi kazan paketleri sunmaktadır. Bu paketlerden dilediğinizi tercih edebilir, farklı kampanyalardan ve hediye seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Takipçileriniz artarken siz de takipçi kasmakla uğraşmadan yeni ve farklı videolar çekmeye odaklanabilirsiniz. Böylece hem daha fazla takipçi kazanabilir hem de sizi takip eden kullanıcıları hesabınızda tutabilirsiniz.

 

Tiktok takipçi kazandıran paketler yalnızca bireysel değil aynı zamanda firmaların markalaşması için de oldukça idealdir. Özellikle genç nesle hitap eden bir ürün ya da hizmet pazarlıyorsanız, reklam ve tanıtımlara tonlarca para dökmek yerine Tiktok platformunu tercih edebilirsiniz. Firmanıza ait bir hesap oluşturarak promosyon ürünlerine harcayacağınız ücretleri takipçi kazanmak için harcayabilir ve kesintisiz reklam hakkı kazanabilirsiniz.

 

TikTok Beğeni Paketleri

 

TikTok’da popülerliğinizi arttırmanın bir diğer yolu da videoların beğeni sayılarıdır. Videonuz ne kadar fazla beğeni alırsa o kadar fazla dikkat çekecek, TikTok popüler videolar bölümünde yer edinecektir. Bu sayede elde etmek istediğiniz müşteri ya da kullanıcı kitlesine en kısa sürede ulaşabilmenizi sağlayacaktır. Tiktok beğeni hilesi sağlayıcılar tarafından oldukça basit bir yöntemle gerçekleştirilir. Sizlere de gelen beğenilerle fenomen olma yolunun keyfini çıkarmak kalır…